CANOLUX osvětlení čerpacích stanic
std
cs40
led

Jsou dodávána v provedení :

  • Standard

      - přisazená na podhled
      - vestavná do podhledu

  • LED

      - vestavná svítidla
      - svítidla na povrch

 

Symetrický nebo asymetrický reflektor je z vysoce kvalitního čistého hliníku se širokým světelným polem.Těleso svítidla je z hliníkového pouzdra a je vybaveno krytem z tvrzeného skla a lamelovým rastrem. Šíře světel je 300, 400 mm.

Dovolujeme si Vás upozornit, že na rozdíl od jiných výrobců mají svítidla Canolux standartně krytí IP 43, nebo IP 54. Standartní předřadný přístroj pro vysokotlaké výbojky s kovovými nebo sodíkovými parami pro 150, nebo 250 W (až 100Lm/Watt). Standartní výbavu svítidla tvoří též uchycovací držáky a krycí rámeček.

Montáž: Snadná montáž a údržba. Přímo pod plochou pod střechou s dvěma šrouby. Montáž kompletně s rámem pro dvoupláštové střechy. Pro montáž svítidel zapuštěných do jednoplášťových střech dodáváme specielní vodotěsná svítidla.

Světelný výpočet: V případě zájmu bezplatně zajistíme počítačové zpracování a navržení optimálního počtu a rozmístění svítidel na přestřešení ČS a to na optimální hodnotu 300 lx .

Bezpečnost: Svítidla Canolux jsou schválena Státní zkušebnou a jsou způsobilá k prodeji na území ČR, VDE, Cenelec.

Záruční podmínky: Na svítidla Canolux je poskytována záruka v délce 36 měsíců, zdroje mají záruku 6 měsíců od data prodeje.

Termín dodání: cca 14 dní, nebo skladem

Reference:

Společnost spolupracuje a dodává zařízení pro renomované petrolejářské firmy jako Benzina, AGIPShell, OMV, EuroOil, Lukoil i pro soukromé čerpací stanice.

Na čerpacích stanicích PHM v ČR je instalováno více než  4000 svítidel Canolux, jejichž nespornou kvalitu je možno na čerpacích stanicích ověřit.

 

agip

albert

bezina

eurooil

omv

makro

lukoil

robinol

slovnaft

papoil

tesco

shell